Madeira - lomaosake

 

 
     
     

 

Suositut runot
Muistolauseet
Runo äidille
Runo eläkkeelle
Runo hääparille
Runo valmistuneelle
Runo ylioppilaalle
Kauneimmat vauvarunot
Lasten syntymäpäivä ikäruno
Kiitosruno opettajalle
Muistolauseet
Syntymäpäiväonnittelut

Onnitteluruno miehelle

Kaunein syntymäpäiväruno
Hauskat runot
Vappuruno kevätruno

 

"Puolipäiväretki Nunnalaaksoon 5€ kahdelta hengeltä sisältäen kahvin ja kakun" - lappu kadunvarren ikkunassa houkutteli ohikulkijoita piipahtamaan sisään avoimesta ovesta. Tähän ansaan piti meidänkin uteliaisuuttaan langeta. Varausta tehdessä ilmeni, että retkelle lähteminen edellytti osallistumista Royal Savoy Vacation Clubin hotelliesittelyyn. Meille vakuutettiin, ettei esittely velvoita meitä mihinkään, vaan saamme tutustua uuteen valmistuvaan loistokkaaseen hotellin osaan ilmaiseksi. - Jahaa, lomaosakkeiden myyntiin on nyt keksitty uusi kikka. Eipä ole tullut aiemmin osallistuttuakaan tällaiseen juttuun, joten tässäpä oli nyt tarjolla uusi kokemus.

Mukavasti Savoyn sohvilla istuskellen ja kahvia nautiskellen siinä sitten käytiin läpi meidän matkailutottumuksiamme, tulevaisuuden haaveitamme ja odotuksiamme. Saimme kurkistaa yhteen lomahuoneistoon ja kierrellä hotellin ylellisissä tiloissa oppaan mukana. - Kauppoja ei kuitenkaan syntynyt.

Ehkä kohderyhmä meidän kohdallamme ei ollut oikea - emme halua sitoutua käyttämään jonkun tietyn klubin lomaviikkoja, etsiskelemään  lentoreittejä ja sovittelemaan niitä aikatauluun sopiviksi. Liian vaivalloista näin villeille ja vapaille matkailijoille!

Nunnalaakson retkelle meidät kuitenkin noudettiin, vaikkei meistä klubilaisia tullutkaan! Retki oli ulkopuolisen matkatoimiston järjestämä, eikä meille sillä reissulla markkinoitu mitään, vaan saimme nauttia mukavasta päivästä hauskasti suomea puhuvan portugalilaisoppaan matkassa.