Thaimaa - thai-ruokaa

 

 
     

 

Suositut runot
Muistolauseet
Runo äidille
Runo eläkkeelle
Runo hääparille
Runo valmistuneelle
Runo ylioppilaalle
Kauneimmat vauvarunot
Lasten syntymäpäivä ikäruno
Kiitosruno opettajalle
Muistolauseet
Syntymäpäiväonnittelut

Onnitteluruno miehelle

Kaunein syntymäpäiväruno
Hauskat runot
Vappuruno kevätruno

 

Kevyttä thai-ruokaa tuli syödyksi lomalla harva se päivä kahden viikon ajan, mutta ne sipsit ja pähkinät olisi kyllä voinut jättää väliin. Aamiaisellakin totuin syömään riisiä erilaisine lisukkeineen ja nuudelit olivat myös suurta herkkua, niin etteivät kinkku ja nakit enää maistuneetkaan miltään. Paistettuja munia, tuoreita kroisantteja ja rapeaa pekonia en sentään pystynyt vastustamaan. Juuri paistettujen pannukakkusten houkutus hunajalla valeltuna oli ylivoimainen ja niitähän piti saada kahvin seuraksi. Tuore meloni ja ananas jälkkärinä sentään edustivat sitä kevyttä ruokavaliota.

 

Ensimmäisellä lomaviikolla ei ruokaa tehnyt mieli päiväsaikaan, vettä kului sitäkin enemmän. Toisella viikolla, kun helteeseen alkoi tottumaan, lounasaikaan teki mieli saada jotain pientä purtavaa. Mukavaa oli istahtaa kadunvarsikuppilaan katselemaan ohikulkijoita, nauttimaan lasillinen olutta ja syömään sandwichejä.

 

No, eipä tuo 2,5 kilon painonnousu sureta yhtään, kun lomakuteet vielä mahtuu päälle. Vähän hameenkaulus kiristää, mutta sekin hoitunee ennen seuraavaa lomamatkaa, kun pikkasen jaksaa tsempata syömisen ja liikunnan kanssa. Eiköhän nuo pakkasetkin tuosta ala hellittämään, joten toivottavasti liikuntaa pääsee luontoon harrastamaan.